Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/44040
Название: Сучасні вимоги до упаковки як інструменту формування конкурентних переваг продукту
Авторы: Луценко, А. О.
Декадіна, В. В.
Научный руководитель: Жегус, О. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Луценко А. О., Декадіна В. В. Сучасні вимоги до упаковки як інструменту формування конкурентних переваг продукту. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Жегус О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 83.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44040
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_83.pdf1.24 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.