Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4396
Название: | Технологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністю |
Авторы: | Усатюк, С. І. Пелехова, Л. С. |
Ключевые слова: | соняшникова олія;збагачення;біологічно активні речовини;базилік |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Усатюк С. І., Пелехова Л. С. Технологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністю. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 209-216. |
Краткий осмотр (реферат): | Подано теоретичні та експериментальні дослідження щодо розробки
технології соняшникової олії підвищеної біологічної цінності. За
запропонованою технологією отримано олію, збагачену біологічно активними
речовинами базиліка. Досліджено вплив технологічних параметрів на вміст
похідних хлорофілів та вітаміну Е у готовому продукті. The article contains theoretical and experimental researches of technology of sunflower oil with high biological value. Sunflower oil enriched with components out of basil has been obtained according to the suggested technology. Influence of technological parameters upon chlorophylls and vitamin Е content in created product has been researched. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4396 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_34.pdf | 290.21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.