Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4396
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУсатюк, С. І.-
dc.contributor.authorПелехова, Л. С.-
dc.date.accessioned2022-08-06T15:13:09Z-
dc.date.available2022-08-06T15:13:09Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationУсатюк С. І., Пелехова Л. С. Технологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністю. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 209-216.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4396-
dc.description.abstractПодано теоретичні та експериментальні дослідження щодо розробки технології соняшникової олії підвищеної біологічної цінності. За запропонованою технологією отримано олію, збагачену біологічно активними речовинами базиліка. Досліджено вплив технологічних параметрів на вміст похідних хлорофілів та вітаміну Е у готовому продукті.uk_UA
dc.description.abstractThe article contains theoretical and experimental researches of technology of sunflower oil with high biological value. Sunflower oil enriched with components out of basil has been obtained according to the suggested technology. Influence of technological parameters upon chlorophylls and vitamin Е content in created product has been researched.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсоняшникова оліяuk_UA
dc.subjectзбагаченняuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectбазилікuk_UA
dc.titleТехнологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_34.pdf290.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.