Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4396
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Усатюк, С. І. | - |
dc.contributor.author | Пелехова, Л. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-06T15:13:09Z | - |
dc.date.available | 2022-08-06T15:13:09Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Усатюк С. І., Пелехова Л. С. Технологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністю. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 209-216. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4396 | - |
dc.description.abstract | Подано теоретичні та експериментальні дослідження щодо розробки технології соняшникової олії підвищеної біологічної цінності. За запропонованою технологією отримано олію, збагачену біологічно активними речовинами базиліка. Досліджено вплив технологічних параметрів на вміст похідних хлорофілів та вітаміну Е у готовому продукті. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article contains theoretical and experimental researches of technology of sunflower oil with high biological value. Sunflower oil enriched with components out of basil has been obtained according to the suggested technology. Influence of technological parameters upon chlorophylls and vitamin Е content in created product has been researched. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | соняшникова олія | uk_UA |
dc.subject | збагачення | uk_UA |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UA |
dc.subject | базилік | uk_UA |
dc.title | Технологія отримання соняшникової олії з підвищеною біологічною цінністю | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_34.pdf | 290.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.