Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4365
Назва: Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавок
Автори: Пересічний, М. І.
Пересічна, С. М.
Тарасевич, К. В.
Ключові слова: овочеві страви;дієтичні добавки;якість страв;дитяче харчування
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Пересічний М. І., Пересічна С. М., Тарасевич К. В. Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 124-128.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто якість овочевих страв з використанням дієтичних добавок для учнів загальноосвітніх шкіл-інтернатів.
The article describes the quality of vegetable dishes using dietary supplements for students of secondary schools boarding.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4365
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_20.pdf262.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.