Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4365
Назва: | Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавок |
Автори: | Пересічний, М. І. Пересічна, С. М. Тарасевич, К. В. |
Ключові слова: | овочеві страви;дієтичні добавки;якість страв;дитяче харчування |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Пересічний М. І., Пересічна С. М., Тарасевич К. В. Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 124-128. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто якість овочевих страв з використанням дієтичних добавок
для учнів загальноосвітніх шкіл-інтернатів. The article describes the quality of vegetable dishes using dietary supplements for students of secondary schools boarding. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4365 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_20.pdf | 262.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.