Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4365
Название: | Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавок |
Авторы: | Пересічний, М. І. Пересічна, С. М. Тарасевич, К. В. |
Ключевые слова: | овочеві страви;дієтичні добавки;якість страв;дитяче харчування |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Пересічний М. І., Пересічна С. М., Тарасевич К. В. Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 124-128. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто якість овочевих страв з використанням дієтичних добавок
для учнів загальноосвітніх шкіл-інтернатів. The article describes the quality of vegetable dishes using dietary supplements for students of secondary schools boarding. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4365 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_20.pdf | 262.47 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.