Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42498
Назва: | Способи застосування крем-скрабу залежно від розміру абразивних частинок |
Автори: | Бердова, В. О. |
Науковий керівник : | Акмен, В. О. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Бердова В. О. Способи застосування крем-скрабу залежно від розміру абразивних частинок. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Акмен В. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 149-150. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42498 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_149-150.pdf | 726.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.