Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42490
Назва: | Конкурентоспроможність сільськогосподарських підприємств: чинники та підходи до визначення |
Автори: | Броницький, О. М. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Броницький О. М. Конкурентоспроможність сільськогосподарських підприємств: чинники та підходи до визначення. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 127 «Економічні науки». 2012. С. 90-98. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. тех. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 127 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуті різні визначення та класифікації чинників конкурентоспроможності Запропонована система критеріїв та показників конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Various definitions and classifications of factors of competitiveness are presented in the article. The system of criteria and indicators of competitiveness of the agricultural enterprises is offerd. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42490 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 127: Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_127_2012_15.pdf | 346.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.