Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42490
Title: Конкурентоспроможність сільськогосподарських підприємств: чинники та підходи до визначення
Authors: Броницький, О. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Броницький О. М. Конкурентоспроможність сільськогосподарських підприємств: чинники та підходи до визначення. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 127 «Економічні науки». 2012. С. 90-98.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. тех. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; № 127
Abstract: У статті розглянуті різні визначення та класифікації чинників конкурентоспроможності Запропонована система критеріїв та показників конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств.
Various definitions and classifications of factors of competitiveness are presented in the article. The system of criteria and indicators of competitiveness of the agricultural enterprises is offerd.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42490
Appears in Collections:Випуск 127: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_127_2012_15.pdf346.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.