Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42473
Название: | Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції |
Авторы: | Фощан, Андрій Леонтійович |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків: РВВ ДБТУ |
Библиографическое описание: | Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції: методичні рекомендації та завдання для лабораторних занять для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форми навчання; уклад.: А. Л. Фощан. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 30 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Дисципліна «Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції» призначена для підготовки студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форми навчання для вивчення актуальних проблем і завдань ресторанної індустрії і спрямована на підвищення якості харчової продукції та зниження її собівартості, що сприяє економії основних сировинних ресурсів, зменшенню питомих витрат енергії та інтенсифікації технологічних процесів її виробництва та зберігання. Мета лабораторного практикуму «Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції» – закріпити і поглибити знання студентів творчо мислити та науково обґрунтовувати інноваційні технології виробництва високоякісних харчових продуктів, використовуючи безвідходні технології; здобуття знань про вплив технологічних параметрів, які забезпечать одержання харчових продуктів заданої якості, можливість удосконалення різних технологій та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої чи наукової діяльності. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42473 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Nauk-osnovy_KHP_22.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.