Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42473
Назва: Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції
Автори: Фощан, Андрій Леонтійович
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: РВВ ДБТУ
Бібліографічний опис: Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції: методичні рекомендації та завдання для лабораторних занять для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форми навчання; уклад.: А. Л. Фощан. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 30 с.
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції» призначена для підготовки студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форми навчання для вивчення актуальних проблем і завдань ресторанної індустрії і спрямована на підвищення якості харчової продукції та зниження її собівартості, що сприяє економії основних сировинних ресурсів, зменшенню питомих витрат енергії та інтенсифікації технологічних процесів її виробництва та зберігання. Мета лабораторного практикуму «Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції» – закріпити і поглибити знання студентів творчо мислити та науково обґрунтовувати інноваційні технології виробництва високоякісних харчових продуктів, використовуючи безвідходні технології; здобуття знань про вплив технологічних параметрів, які забезпечать одержання харчових продуктів заданої якості, можливість удосконалення різних технологій та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої чи наукової діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42473
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Nauk-osnovy_KHP_22.pdf1.11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.