Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42473
Title: | Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції |
Authors: | Фощан, Андрій Леонтійович |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: РВВ ДБТУ |
Citation: | Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції: методичні рекомендації та завдання для лабораторних занять для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форми навчання; уклад.: А. Л. Фощан. Харків: РВВ ДБТУ, 2022. 30 с. |
Abstract: | Дисципліна «Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції» призначена для підготовки студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форми навчання для вивчення актуальних проблем і завдань ресторанної індустрії і спрямована на підвищення якості харчової продукції та зниження її собівартості, що сприяє економії основних сировинних ресурсів, зменшенню питомих витрат енергії та інтенсифікації технологічних процесів її виробництва та зберігання. Мета лабораторного практикуму «Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції» – закріпити і поглибити знання студентів творчо мислити та науково обґрунтовувати інноваційні технології виробництва високоякісних харчових продуктів, використовуючи безвідходні технології; здобуття знань про вплив технологічних параметрів, які забезпечать одержання харчових продуктів заданої якості, можливість удосконалення різних технологій та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої чи наукової діяльності. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42473 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Nauk-osnovy_KHP_22.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.