Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42420
Назва: Дослідження якості столового буряка як сировини для консервованих овочевих напівфабрикатів
Автори: Ребрик, К. В.
Кравчук, Д. О.
Науковий керівник : Селютіна, Г. А.
Лосєва, С. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Ребрик К. В., Кравчук Д. О. Дослідження якості столового буряка як сировини для консервованих овочевих напівфабрикатів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Г. А. Селютіна, С. М. Лосєва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 97.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42420
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_97.pdf111.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.