Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42354
Назва: | Особливості реалізації органічної овочевої продукції |
Автори: | Нікітіна, О. М. |
Науковий керівник : | Левкіна, Р. В. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Нікітіна О. М. Особливості реалізації органічної овочевої продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, вип. 126 «Економічні науки». наук. кер. Р. В. Левкіна. 2012. С. 258-263. |
Короткий огляд (реферат): | В статті розглянуті та проаналізовані канали реалізації в цілому овочевої продукції в тому числі органічної In the article considered and analysed channels of realization on the whole of vegetable products including organic |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42354 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 126: Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_126_2012_33.pdf | 274.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.