Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42019
Название: Застосування нетрадиційних прянощів та спецій у технології продуктів оздоровчого призначення
Авторы: Баган, Д. О.
Научный руководитель: Мурликіна, Н. В.
Добровольська, О. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Баган Д. О. Застосування нетрадиційних прянощів та спецій у технології продуктів оздоровчого призначення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Мурликіна Н. В., Добровольська О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 67-68.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42019
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_67-68.pdf744.16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.