Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4156
Назва: | Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізу |
Автори: | Погребняк, А. В. Перкун, І. В. |
Ключові слова: | заморожені харчові продукти;харчові продукти глибокого замороження;гідрострумень;поверхня розрізів |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Погребняк А. В., Перкун І. В. Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 196-202. |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовано фізичний механізм взаємодії гідроструменя із
замороженим харчовим продуктом і запропоновано трирівневу шкалу оцінки
якості поверхні: «рваний», «рівний якісний» і «високоякісний» розрізи,
кількісні критерії якої пов'язані із шорсткістю й хвилястістю поверхні
розрізів у харчовому продукті глибокого замороження. The physical mechanism of interaction of a hydrojet with frozen foodstuff is proved and a three-level scale of quality estimation for a cut surface in foodstuff is offered: "fragmentary", "even qualitative" and "high-quality" cuts where quantitative criteria are connected with roughness and undulation of cut surface in frozen foodstuff. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4156 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__31.pdf | 267.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.