Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4144
Название: | Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування |
Авторы: | Крайнюк, Людмила Миколаївна Касілова, Людмила Олексіївна Крутовий, Жорж Андрійович Коваленко, Валентина Олексіївна Старчаєнко, Олена Тимофіївна Федак, Наталія Василівна Терещенко, Любов Василівна |
Ключевые слова: | гігієна харчування;дієтичне харчування;кулінарія;лікувальне харчування;санітарно-гігієнічни вимоги;якість продуктів |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посібник; Л.М. Крайнюк, Л.О. Касілова, Ж.А. Крутовий та ін.; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 262 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Навчальний посібник знайомить із технологічним забезпеченням якості кулінарної продукції в сучасних умовах. У посібнику розглядаються характеристика дієтичного, лікувального та лікувально-профілактичного харчування , санітарно-гігієнічни вимоги до технологічного процесу та санітарно-гігієнічний контроль виробництва дієтичної продукції, використання технологічної документації в харчблоках лікувальних закладів. Навчальний посібник призначено для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4144 |
ISBN: | 978-966-405-278-5 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
TECHNO~1.PDF | 18.01 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.