Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4070
Название: | Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини |
Авторы: | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Захаренко, В. О. Загорулько, О. Є. |
Ключевые слова: | плодово-ягідна сировина;пасти із дикорослої сировини;пектин;ягоди |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Черевко О. І., Кіптела Л. В., Захаренко В. О., Загорулько О. Є. Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 116-123. |
Краткий осмотр (реферат): | Визначено міцність структури багатокомпонентних паст із
дикорослої сировини з використанням модифікованого сорбційного методу.
Показано, що добавки дикорослої плодово-ягідної сировини з високим вмістом
пектину – айва, кизил, глід, обліпиха, чорниця, бузина, зізіфус – максимально
структурують зразки. Determined by the strength of the structure of multi-component pastes with native materials using a modified sorption method. Shown that the addition of wild fruits and berries rich in pectin – a quince, blueberries, elderberries, zizifus – structures as examples. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4070 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__18.pdf | 280.58 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.