Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4070
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorКіптела, Л. В.-
dc.contributor.authorЗахаренко, В. О.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.date.accessioned2022-08-01T17:39:51Z-
dc.date.available2022-08-01T17:39:51Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Кіптела Л. В., Захаренко В. О., Загорулько О. Є. Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 116-123.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4070-
dc.description.abstractВизначено міцність структури багатокомпонентних паст із дикорослої сировини з використанням модифікованого сорбційного методу. Показано, що добавки дикорослої плодово-ягідної сировини з високим вмістом пектину – айва, кизил, глід, обліпиха, чорниця, бузина, зізіфус – максимально структурують зразки.uk_UA
dc.description.abstractDetermined by the strength of the structure of multi-component pastes with native materials using a modified sorption method. Shown that the addition of wild fruits and berries rich in pectin – a quince, blueberries, elderberries, zizifus – structures as examples.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectплодово-ягідна сировинаuk_UA
dc.subjectпасти із дикорослої сировиниuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.subjectягодиuk_UA
dc.titleВизначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__18.pdf280.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.