Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4070
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Кіптела, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Захаренко, В. О. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, О. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-01T17:39:51Z | - |
dc.date.available | 2022-08-01T17:39:51Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Кіптела Л. В., Захаренко В. О., Загорулько О. Є. Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 116-123. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4070 | - |
dc.description.abstract | Визначено міцність структури багатокомпонентних паст із дикорослої сировини з використанням модифікованого сорбційного методу. Показано, що добавки дикорослої плодово-ягідної сировини з високим вмістом пектину – айва, кизил, глід, обліпиха, чорниця, бузина, зізіфус – максимально структурують зразки. | uk_UA |
dc.description.abstract | Determined by the strength of the structure of multi-component pastes with native materials using a modified sorption method. Shown that the addition of wild fruits and berries rich in pectin – a quince, blueberries, elderberries, zizifus – structures as examples. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | плодово-ягідна сировина | uk_UA |
dc.subject | пасти із дикорослої сировини | uk_UA |
dc.subject | пектин | uk_UA |
dc.subject | ягоди | uk_UA |
dc.title | Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__18.pdf | 280.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.