Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4025
Название: | Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикату |
Авторы: | Товма, Л. Ф. Пуніна, А. Д. Горальчук, А. Б. |
Ключевые слова: | повітряно-горіховий напівфабрикат;яєчний білок;міжфазні адсорбційні шари;поверхнево-активні речовини |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Товма Л. Ф., Пуніна А. Д., Горальчук А. Б. Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 109-115. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено результати експериментальних досліджень міцності
міжфазних адсорбційних шарів яєчного білка з поверхнево-активними
речовинами. Розглянуто взаємодію білків та поверхнево-активних речовин, що
забезпечують регулювання міцності міжфазних адсорбційних шарів.
Експериментальні дані систематизовано, за результатами яких, зроблено
висновки з раціонального використання поверхнево-активних речовин в
рецептурному складі повітряно-горіхового напівфабрикату. The results of experimental studies of the strength of interfacial adsorption layers of egg white with a surfactant. In the article the interaction of proteins and surfactants that provide guidance to the strength of interfacial adsorption layers. The experimental data are systematized, whose results and draw conclusions on the rational use of surface-active substances in the composition of the prescription semi-finished air-nut. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4025 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__17.pdf | 301.43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.