Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4025
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТовма, Л. Ф.-
dc.contributor.authorПуніна, А. Д.-
dc.contributor.authorГоральчук, А. Б.-
dc.date.accessioned2022-08-01T07:59:53Z-
dc.date.available2022-08-01T07:59:53Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationТовма Л. Ф., Пуніна А. Д., Горальчук А. Б. Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 109-115.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4025-
dc.description.abstractНаведено результати експериментальних досліджень міцності міжфазних адсорбційних шарів яєчного білка з поверхнево-активними речовинами. Розглянуто взаємодію білків та поверхнево-активних речовин, що забезпечують регулювання міцності міжфазних адсорбційних шарів. Експериментальні дані систематизовано, за результатами яких, зроблено висновки з раціонального використання поверхнево-активних речовин в рецептурному складі повітряно-горіхового напівфабрикату.uk_UA
dc.description.abstractThe results of experimental studies of the strength of interfacial adsorption layers of egg white with a surfactant. In the article the interaction of proteins and surfactants that provide guidance to the strength of interfacial adsorption layers. The experimental data are systematized, whose results and draw conclusions on the rational use of surface-active substances in the composition of the prescription semi-finished air-nut.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectповітряно-горіховий напівфабрикатuk_UA
dc.subjectяєчний білокuk_UA
dc.subjectміжфазні адсорбційні шариuk_UA
dc.subjectповерхнево-активні речовиниuk_UA
dc.titleВизначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикатуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__17.pdf301.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.