Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3981
Назва: | Структурно-механічні властивості цукатів із додаванням квіткового пилку |
Автори: | Маяк, В. І. Маяк, О. А. |
Ключові слова: | цукати;плодово-ягідної сировина;квітковий пилок;реологія |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Маяк В. І., Маяк О. А. Структурно-механічні властивості цукатів із додаванням квіткового пилку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 172-177. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено процес виробництва цукатів з подрібненої плодово-ягідної
сировини. Проведено низку експериментів із дослідження основних реологічних
характеристик цукатів, розроблених за новою ресурсозберігаючою
технологією. Thesis is devoted to the scientific ground of process of production of candied fruit on the basis of vegetable raw material. The organized row experiment on study main reological properties candied fruit, designed on new technology. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3981 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__28.pdf | 289.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.