Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3981
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаяк, В. І.-
dc.contributor.authorМаяк, О. А.-
dc.date.accessioned2022-07-31T09:00:04Z-
dc.date.available2022-07-31T09:00:04Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМаяк В. І., Маяк О. А. Структурно-механічні властивості цукатів із додаванням квіткового пилку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 172-177.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3981-
dc.description.abstractРозроблено процес виробництва цукатів з подрібненої плодово-ягідної сировини. Проведено низку експериментів із дослідження основних реологічних характеристик цукатів, розроблених за новою ресурсозберігаючою технологією.uk_UA
dc.description.abstractThesis is devoted to the scientific ground of process of production of candied fruit on the basis of vegetable raw material. The organized row experiment on study main reological properties candied fruit, designed on new technology.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectцукатиuk_UA
dc.subjectплодово-ягідної сировинаuk_UA
dc.subjectквітковий пилокuk_UA
dc.subjectреологіяuk_UA
dc.titleСтруктурно-механічні властивості цукатів із додаванням квіткового пилкуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__28.pdf289.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.