Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3973
Назва: | Товарознавча експертиза якості та безпечності горілки українських виробників |
Автори: | Бондаренко, В. Ф. Овчиннікова, І. Ф. Круглова, О. С. |
Ключові слова: | горілка;українські виробники;альдегіди;метиловий спирт;сивушні олії |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Бондаренко В. Ф., Овчиннікова І. Ф., Круглова О. С. Товарознавча експертиза якості та безпечності горілки українських виробників. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 116-121. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати дослідження зразків горілки українських
виробників на вміст специфічних речовин, які є нетиповими для даної групи
товарів: масова концентрація альдегідів, сивушної олії, ефірів, об'ємна частка
метилового спирту. Експериментально підтверджено безпечність
досліджених зразків за вмістом шкідливих речовин. The results of studies of samples of Ukrainian producers of vodka in the content of the specific substances that are not typical for this product groups: mass concentration of aldehydes, fusel oil, ether, the volume fraction of methanol have submitted. Experimentally confirmed the safety of study samples of the content of harmful substances. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3973 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__20.pdf | 270.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.