Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3973
Название: Товарознавча експертиза якості та безпечності горілки українських виробників
Авторы: Бондаренко, В. Ф.
Овчиннікова, І. Ф.
Круглова, О. С.
Ключевые слова: горілка;українські виробники;альдегіди;метиловий спирт;сивушні олії
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Бондаренко В. Ф., Овчиннікова І. Ф., Круглова О. С. Товарознавча експертиза якості та безпечності горілки українських виробників. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 116-121.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати дослідження зразків горілки українських виробників на вміст специфічних речовин, які є нетиповими для даної групи товарів: масова концентрація альдегідів, сивушної олії, ефірів, об'ємна частка метилового спирту. Експериментально підтверджено безпечність досліджених зразків за вмістом шкідливих речовин.
The results of studies of samples of Ukrainian producers of vodka in the content of the specific substances that are not typical for this product groups: mass concentration of aldehydes, fusel oil, ether, the volume fraction of methanol have submitted. Experimentally confirmed the safety of study samples of the content of harmful substances.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3973
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(2)__20.pdf270.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.