Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38325
Назва: Перспективи розробки індустріальних продуктів для безглютенового харчування
Автори: Галясний, І. В.
Котляр, О. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Галясний І. В., Котляр О. В. Перспективи розробки індустріальних продуктів для безглютенового харчування. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 17-18
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38325
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-18-19.pdf133.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.