Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38325
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГалясний, І. В.-
dc.contributor.authorКотляр, О. В.-
dc.date.accessioned2023-08-28T18:02:51Z-
dc.date.available2023-08-28T18:02:51Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГалясний І. В., Котляр О. В. Перспективи розробки індустріальних продуктів для безглютенового харчування. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 17-18uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38325-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи розробки індустріальних продуктів для безглютенового харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-18-19.pdf133.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.