Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38127
Title: | Сучасні тенденції в технології кулінарної продукції на основі сиру кисломолочного |
Authors: | Гринченко, Н. Г. Тютюкова, Д. О. Листопад, А. П. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Гринченко Н. Г., Тютюкова Д. О., Листопад А. П. Сучасні тенденції в технології кулінарної продукції на основі сиру кисломолочного. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 99-103. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38127 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_99-103.pdf | 256.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.