Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38098
Title: | Новые тенденции ресторанного бизнеса и факторы, повышающие его конкурентоспособность |
Authors: | Абенова, Е. А. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Абенова Е. А. Новые тенденции ресторанного бизнеса и факторы, повышающие его конкурентоспособность. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 3-7. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38098 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_3-7.pdf | 203.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.