Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37950
Название: Розвиток інноваційно-інвестиційного процесу як фактор реалізації інноваційного потенціалу
Авторы: Федотова, Т. А.
Хіба, К. Д.
Гергель, К. Ю.
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Федотова Т. А., Хіба К. Д., Гергель К. Ю. Розвиток інноваційно-інвестиційного процесу як фактор реалізації інноваційного потенціалу. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 340-344.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37950
Располагается в коллекциях:Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_340-344.pdf229.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.