Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37950
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФедотова, Т. А.-
dc.contributor.authorХіба, К. Д.-
dc.contributor.authorГергель, К. Ю.-
dc.date.accessioned2023-08-21T09:22:35Z-
dc.date.available2023-08-21T09:22:35Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФедотова Т. А., Хіба К. Д., Гергель К. Ю. Розвиток інноваційно-інвестиційного процесу як фактор реалізації інноваційного потенціалу. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 3 жовтня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 340-344.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37950-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозвиток інноваційно-інвестиційного процесу як фактор реалізації інноваційного потенціалуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Marketynhovi_innovatsiyi_2017_340-344.pdf229.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.