Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37269
Назва: Особливості одержання яловичини з підвищеним вмістом незамінних поліненасичених жирних кислот родини омега-3 і омега-6
Автори: Дяченко, О. Б.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Дяченко О. Б. Особливості одержання яловичини з підвищеним вмістом незамінних поліненасичених жирних кислот родини омега-3 і омега-6. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 238-239.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37269
Розташовується у зібраннях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-238-239.pdf176.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.