Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37269
Название: Особливості одержання яловичини з підвищеним вмістом незамінних поліненасичених жирних кислот родини омега-3 і омега-6
Авторы: Дяченко, О. Б.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Дяченко О. Б. Особливості одержання яловичини з підвищеним вмістом незамінних поліненасичених жирних кислот родини омега-3 і омега-6. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 238-239.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37269
Располагается в коллекциях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-238-239.pdf176.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.