Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37020
Назва: Studies in food labeling Ukraine (Вивчення українського маркування харчових продуктів)
Автори: Birca, A.
Byelyayeva, I. M.
Dubinina, A. A.
Letuta, T. N.
Sinicina, G. A.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Birca A., Byelyayeva I. M., Dubinina A. A., Letuta T. N., Sinicina G. A. Studies in food labeling ukraine (Вивчення українського маркування харчових продуктів). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 233-234.
Короткий огляд (реферат): Надано методику аналізу українського маркування харчових продуктів на її відповідність європейським стандартам маркування харчових продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37020
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_233-234.pdf113.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.