Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37020
Название: Studies in food labeling Ukraine (Вивчення українського маркування харчових продуктів)
Авторы: Birca, A.
Byelyayeva, I. M.
Dubinina, A. A.
Letuta, T. N.
Sinicina, G. A.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Birca A., Byelyayeva I. M., Dubinina A. A., Letuta T. N., Sinicina G. A. Studies in food labeling ukraine (Вивчення українського маркування харчових продуктів). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 233-234.
Краткий осмотр (реферат): Надано методику аналізу українського маркування харчових продуктів на її відповідність європейським стандартам маркування харчових продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37020
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_233-234.pdf113.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.