Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36795
Title: Дослідження процесів «заморожування-розморожування» на структурно-механічні властивості крохмалів для технології соусів на основі плодово-ягідної сировини
Authors: Колесникова, М. Б.
Андрєєва, С. С.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Колесникова М. Б., Андрєєва С. С. Дослідження процесів «заморожування-розморожування» на структурно-механічні властивості крохмалів для технології соусів на основі плодово-ягідної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 46-47.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36795
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_46-47.pdf121.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.