Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36795
Title: | Дослідження процесів «заморожування-розморожування» на структурно-механічні властивості крохмалів для технології соусів на основі плодово-ягідної сировини |
Authors: | Колесникова, М. Б. Андрєєва, С. С. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Колесникова М. Б., Андрєєва С. С. Дослідження процесів «заморожування-розморожування» на структурно-механічні властивості крохмалів для технології соусів на основі плодово-ягідної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 46-47. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36795 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_46-47.pdf | 121.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.