Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36795
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колесникова, М. Б. | - |
dc.contributor.author | Андрєєва, С. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-28T13:44:54Z | - |
dc.date.available | 2023-07-28T13:44:54Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Колесникова М. Б., Андрєєва С. С. Дослідження процесів «заморожування-розморожування» на структурно-механічні властивості крохмалів для технології соусів на основі плодово-ягідної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 46-47. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36795 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження процесів «заморожування-розморожування» на структурно-механічні властивості крохмалів для технології соусів на основі плодово-ягідної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_46-47.pdf | 121.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.