Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3678
Назва: | Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сиру |
Інші назви: | Исследование технологических схем при подготовке молока для производства сира Study of technological schemes for the preparation of milk for cheese |
Автори: | Могутова, В. Ф. Машкін, М. І. Богомолов, О. В. Денисенко, С. А. Токолов, Ю. І. |
Ключові слова: | технологічні схеми;підготовка молока;виробництво сиру |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Могутова В. Ф., Машкін М. І., Богомолов О. В., Денисенко С. А., Токолов Ю. І. Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сиру. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 72-78. |
Серія/номер: | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1) |
Короткий огляд (реферат): | В данній роботі проведені дослідження технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру на переробних підприємствах та надаються рекомендації по їх модифікації. В данной работе приведены исследования технологических схем подготовки молока для производства сыра на перерабатывающих предприятиях и представлены рекомендации по их модефикации. This paper presents the research of technological schemes of preparation of milk for cheese production at processing plants and provides recommendations for their modification times. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3678 |
Розташовується у зібраннях: | № 1 (1) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
18.pdf | 1.23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.