Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3678
Назва: Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сиру
Інші назви: Исследование технологических схем при подготовке молока для производства сира
Study of technological schemes for the preparation of milk for cheese
Автори: Могутова, В. Ф.
Машкін, М. І.
Богомолов, О. В.
Денисенко, С. А.
Токолов, Ю. І.
Ключові слова: технологічні схеми;підготовка молока;виробництво сиру
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Могутова В. Ф., Машкін М. І., Богомолов О. В., Денисенко С. А., Токолов Ю. І. Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сиру. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 72-78.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)
Короткий огляд (реферат): В данній роботі проведені дослідження технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру на переробних підприємствах та надаються рекомендації по їх модифікації.
В данной работе приведены исследования технологических схем подготовки молока для производства сыра на перерабатывающих предприятиях и представлены рекомендации по их модефикации.
This paper presents the research of technological schemes of preparation of milk for cheese production at processing plants and provides recommendations for their modification times.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3678
Розташовується у зібраннях:№ 1 (1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf1.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.