Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3678
Title: | Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сиру |
Other Titles: | Исследование технологических схем при подготовке молока для производства сира Study of technological schemes for the preparation of milk for cheese |
Authors: | Могутова, В. Ф. Машкін, М. І. Богомолов, О. В. Денисенко, С. А. Токолов, Ю. І. |
Keywords: | технологічні схеми;підготовка молока;виробництво сиру |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Могутова В. Ф., Машкін М. І., Богомолов О. В., Денисенко С. А., Токолов Ю. І. Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сиру. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 72-78. |
Series/Report no.: | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1) |
Abstract: | В данній роботі проведені дослідження технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру на переробних підприємствах та надаються рекомендації по їх модифікації. В данной работе приведены исследования технологических схем подготовки молока для производства сыра на перерабатывающих предприятиях и представлены рекомендации по их модефикации. This paper presents the research of technological schemes of preparation of milk for cheese production at processing plants and provides recommendations for their modification times. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3678 |
Appears in Collections: | № 1 (1) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.