Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3678
Title: Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сиру
Other Titles: Исследование технологических схем при подготовке молока для производства сира
Study of technological schemes for the preparation of milk for cheese
Authors: Могутова, В. Ф.
Машкін, М. І.
Богомолов, О. В.
Денисенко, С. А.
Токолов, Ю. І.
Keywords: технологічні схеми;підготовка молока;виробництво сиру
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Могутова В. Ф., Машкін М. І., Богомолов О. В., Денисенко С. А., Токолов Ю. І. Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сиру. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 72-78.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)
Abstract: В данній роботі проведені дослідження технологічних схем підготовки молока для виробництва сиру на переробних підприємствах та надаються рекомендації по їх модифікації.
В данной работе приведены исследования технологических схем подготовки молока для производства сыра на перерабатывающих предприятиях и представлены рекомендации по их модефикации.
This paper presents the research of technological schemes of preparation of milk for cheese production at processing plants and provides recommendations for their modification times.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3678
Appears in Collections:№ 1 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.