Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36741
Назва: | Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини |
Автори: | Євлаш, В. В. Газзаві-Рогозіна, Л. В. Головко, М. П. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Головко М. П. Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 15-16 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36741 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-15-16.pdf | 138.46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.