Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36741
Название: Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини
Авторы: Євлаш, В. В.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Головко, М. П.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Головко М. П. Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 15-16
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36741
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-15-16.pdf138.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.