Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36741
Название: | Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини |
Авторы: | Євлаш, В. В. Газзаві-Рогозіна, Л. В. Головко, М. П. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Євлаш В. В., Газзаві-Рогозіна Л. В., Головко М. П. Вивчення мікробіологічних показників зразків сушених вичавок з овочевої сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 15-16 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36741 |
Располагается в коллекциях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-15-16.pdf | 138.46 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.