Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35427
Назва: Перспективи переробки насіння безалкалоїдних конопель для отримання харчових продуктів
Автори: Сова, Н. А.
Науковий керівник : Луценко, М. В.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харьков: ХНТУСХ
Бібліографічний опис: Сова Н. А. Перспективи переробки насіння безалкалоїдних конопель для отримання харчових продуктів. Материалы ХIII-го Международного форума "Молодежь и сельскохозяйственная техника в ХХІ веке" 6-7 апреля 2017 г.; науч. рук. Луценко М. В. Харьков: ХНТУСХ, 2017. С. 76.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35427
Розташовується у зібраннях:Материалы ХIII-го Международного форума "Молодежь и сельскохозяйственная техника в ХХІ веке"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy_molod_i_sg_2017-76.pdf184.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.