Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35427
Назва: | Перспективи переробки насіння безалкалоїдних конопель для отримання харчових продуктів |
Автори: | Сова, Н. А. |
Науковий керівник : | Луценко, М. В. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харьков: ХНТУСХ |
Бібліографічний опис: | Сова Н. А. Перспективи переробки насіння безалкалоїдних конопель для отримання харчових продуктів. Материалы ХIII-го Международного форума "Молодежь и сельскохозяйственная техника в ХХІ веке" 6-7 апреля 2017 г.; науч. рук. Луценко М. В. Харьков: ХНТУСХ, 2017. С. 76. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35427 |
Розташовується у зібраннях: | Материалы ХIII-го Международного форума "Молодежь и сельскохозяйственная техника в ХХІ веке" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg_2017-76.pdf | 184.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.