Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35367
Название: Технологія галузі
Авторы: Большакова, Вікторія Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Технологія галузі: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» ступеня вищої освіти бакалавр; уклад.: В. А. Большакова, О. Б. Дроменко. Х. : ДБТУ, 2022. 73 с.
Краткий осмотр (реферат): На сучасному етапі розвитку харчової індустрії м'ясопереробна промисловість є її провідною галуззю, яка випускає широкий асортимент продукції харчового, технічного і медичного призначення. Особливості ринкової економіки вимагають від виробників продуктів харчування забезпечення постійно зростаючих потреб населення у високоякісній продукції, постійного поширення асортименту та впровадження ресурсозберігаючих технологій. Це обумовлює конкуренцію у м’ясній галузі та диктує вимоги до кваліфікації сучасних фахівців нового покоління. Викладання дисципліни «Технології галузі» здійснюється згідно робочої програми та є однією з основних дисциплін, що формує у майбутніх спеціалістів професійні знання. Виконання лабораторних робіт у поєднанні з опануванням теоретичного матеріалу забезпечить отримання студентами глибоких фундаментальних знань і практичного досвіду з питань виробництва широкого асортименту різноманітної продукції галузі, аналізу виробничих ситуацій, прийняття оптимальних рішень щодо виконання технологічних процесів і розроблення складу і технологій виготовлення конкурентоспроможних продуктів. Для глибокого оволодіння матеріалом дисципліни в методичних рекомендаціях надано список літературних джерел, вивчення та засвоєння яких дасть змогу отримати знання по важливішим напрямкам технології підприємств м'ясопереробної галузі. Питання для самоперевірки, що включені до лабораторних занять, допоможуть студентам визначити ступінь засвоєння теоретичного матеріалу
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35367
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Tekhnolohiya_haluzi_2022.pdf1.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.