Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35367
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.date.accessioned2023-07-07T14:36:25Z-
dc.date.available2023-07-07T14:36:25Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТехнологія галузі: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» ступеня вищої освіти бакалавр; уклад.: В. А. Большакова, О. Б. Дроменко. Х. : ДБТУ, 2022. 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35367-
dc.description.abstractНа сучасному етапі розвитку харчової індустрії м'ясопереробна промисловість є її провідною галуззю, яка випускає широкий асортимент продукції харчового, технічного і медичного призначення. Особливості ринкової економіки вимагають від виробників продуктів харчування забезпечення постійно зростаючих потреб населення у високоякісній продукції, постійного поширення асортименту та впровадження ресурсозберігаючих технологій. Це обумовлює конкуренцію у м’ясній галузі та диктує вимоги до кваліфікації сучасних фахівців нового покоління. Викладання дисципліни «Технології галузі» здійснюється згідно робочої програми та є однією з основних дисциплін, що формує у майбутніх спеціалістів професійні знання. Виконання лабораторних робіт у поєднанні з опануванням теоретичного матеріалу забезпечить отримання студентами глибоких фундаментальних знань і практичного досвіду з питань виробництва широкого асортименту різноманітної продукції галузі, аналізу виробничих ситуацій, прийняття оптимальних рішень щодо виконання технологічних процесів і розроблення складу і технологій виготовлення конкурентоспроможних продуктів. Для глибокого оволодіння матеріалом дисципліни в методичних рекомендаціях надано список літературних джерел, вивчення та засвоєння яких дасть змогу отримати знання по важливішим напрямкам технології підприємств м'ясопереробної галузі. Питання для самоперевірки, що включені до лабораторних занять, допоможуть студентам визначити ступінь засвоєння теоретичного матеріалуuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТехнологія галузіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Tekhnolohiya_haluzi_2022.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.