Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35263
Название: | Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм |
Авторы: | Андрєєва, Світлана Сергіївна Діхтярь, Альона Миколаївна |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентам спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання; уклад.: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. Харків : ДБТУ, 2022. 16 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35263 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_ETNOLOHIYA_181_22.pdf | 976.82 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.