Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35263
Название: Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Авторы: Андрєєва, Світлана Сергіївна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентам спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання; уклад.: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. Харків : ДБТУ, 2022. 16 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35263
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_ETNOLOHIYA_181_22.pdf976.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.