Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35263
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндрєєва, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorДіхтярь, Альона Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-07-06T10:23:22Z-
dc.date.available2023-07-06T10:23:22Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКулінарна етнологія та гастрономічний туризм: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентам спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання; уклад.: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. Харків : ДБТУ, 2022. 16 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35263-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleКулінарна етнологія та гастрономічний туризмuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_ETNOLOHIYA_181_22.pdf976.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.