Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34800
Назва: Types of menu (Види меню)
Автори: Лещотна, Т. О.
Науковий керівник : Подворна, Л. А.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Лещотна Т. О. Types of menu (Види меню). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 388.
Короткий огляд (реферат): Успіх ресторанів залежить від багатьох складових, чільне місце серед яких займає меню. Меню – не тільки показник рівня ресторану, але й відображення його концепції. Тому воно повинно відповідати стилю закладу та його інтер’єру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34800
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_388.pdf235.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.