Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34800
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПодворна, Л. А.-
dc.contributor.authorЛещотна, Т. О.-
dc.date.accessioned2023-06-22T06:03:40Z-
dc.date.available2023-06-22T06:03:40Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЛещотна Т. О. Types of menu (Види меню). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 388.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34800-
dc.description.abstractУспіх ресторанів залежить від багатьох складових, чільне місце серед яких займає меню. Меню – не тільки показник рівня ресторану, але й відображення його концепції. Тому воно повинно відповідати стилю закладу та його інтер’єру.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleTypes of menu (Види меню)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_388.pdf235.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.