Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34800
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Подворна, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Лещотна, Т. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-22T06:03:40Z | - |
dc.date.available | 2023-06-22T06:03:40Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Лещотна Т. О. Types of menu (Види меню). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 388. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34800 | - |
dc.description.abstract | Успіх ресторанів залежить від багатьох складових, чільне місце серед яких займає меню. Меню – не тільки показник рівня ресторану, але й відображення його концепції. Тому воно повинно відповідати стилю закладу та його інтер’єру. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Types of menu (Види меню) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_388.pdf | 235.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.