Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33802
Назва: Використання баромембранних процесів у харчовій промисловості
Автори: Мороз, І. А.
Науковий керівник : Дмитревський, Д. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Мороз І. А. Використання баромембранних процесів у харчовій промисловості. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. Д. В. Дмитревський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 43-48
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33802
Розташовується у зібраннях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-43-48.pdf267.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.