Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33332
Название: | Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат маршмелоу з рослинними добавками |
Авторы: | Переверзєва, А. І. Холодна, А. В. Яновська, І. С. |
Научный руководитель: | Артамонова, М. В. Кузнецова, Т. О. Пілюгіна, І. С. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Переверзєва А. І., Холодна А. В., Яновська І. С. Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат маршмелоу з рослинними добавками. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Артамонова М. В., Кузнецова Т. О., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 396. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33332 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_396.pdf | 140.56 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.