Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33332
Название: Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат маршмелоу з рослинними добавками
Авторы: Переверзєва, А. І.
Холодна, А. В.
Яновська, І. С.
Научный руководитель: Артамонова, М. В.
Кузнецова, Т. О.
Пілюгіна, І. С.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Переверзєва А. І., Холодна А. В., Яновська І. С. Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат маршмелоу з рослинними добавками. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Артамонова М. В., Кузнецова Т. О., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 396.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33332
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_396.pdf140.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.